Vis enkelt innlegg
Gammel 03-09-09, 14:57   #3
Eia
Permakulturell
 
Eia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Telemark
Innlegg: 6.063
Blogginnlegg: 125
Eia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Tapas - kylling

Opprinnelig lagt inn av Necesario, her.

Tapas - Pollo al ajillo Kylling med hvitløk

500 g kyllingfilet
Mel
Olivenolje
8 fedd hvitløk
2 ts tørr cherry
Salt
Pepper
Sitron

Skjær kyllingbrystet i munnstore stykker, tørk dem og vend dem i mel. Skrell hvitløkene og skjær dem i skiver. Brun kylling og hvitløl under omrøring i olivenolje. Hell sherryen over og la det surre i 10 minutter. Ta pannen av varmen, legg lokk på, og la det stå i 15 minutter. Varm det hurtigt igjen, krydre med salt og pepper.

Nam! Men jeg hadde kuttet ut melet, da.

__________________
"Vi leser for å vite at vi ikke er alene." C.S. Lewis
Eia er ikke aktiv   Svar med sitat