Vis enkelt innlegg
Gammel 05-01-07, 14:12   #880
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva er det til middag i dag?

Opprinnelig lagt inn av Nenne, her.

Fortell gjerne om svinefileten Kristin for jeg planlegger noe liknende på lørdag og trenger inspirasjon.

Det høres ut som om du har gjort en god handel. Her har vi ingen Mega.


God handel, ja. Jeg brukte så mye penger på mat i går (jeg kjøpte nemlig en del mer enn bare dette jeg skrev om) at mannen min sier vi ikke kan kjøpe de støvlettene jeg sikler på før vi får lønn. :dobbeltsukk: Og de som er på salg og alt.

Ang svinefileten: Jeg har kjøpt en sånn vakuumpakket indrefilet av svin. En sånn ganske tynn sak. Den setter jeg i stekeovnen, men ikke lenge, for den er så tynn. Jeg har tabbet meg ut tidligere med å la den stå en stund, men da ble den viskelær.. Den er så tynn at det ikke nytter å ha termometer i, men jeg vil anta et kavrter eller tjue minutter i ovnen. Før jeg setter den inn, krydrer jeg den og smører med pesto eller noe sånt, og så surrer jeg spekeskinke rundt. Eller bacon. Det blir veldig godt og ser lekkert ut når man skjærer det opp i medaljongfasong på tallerkenen. Jeg tror det blir båtpoteter til.

Hyacinth er ikke aktiv