Tråd: Kyllingfilet
Vis enkelt innlegg
Gammel 06-08-09, 16:24   #6
Propella
superbruker
 
Propella sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 9.652
Blogginnlegg: 3
Propella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt avPropella har mye å være stolt av
Standard

Sv: Kyllingfilet

Jepp, funker supert. Vi pleier å lage både kylling og kalkun sånn. Plasten smelter ikke på 80 grader men det tar litt tid å få kjøttet gjennomstekt. Kjøttet blir veldig saftig.

__________________
Propella
Propella er ikke aktiv   Svar med sitat