Sv: Tips på spisesteder, gir dere det uansett?
Jeg tipser som hovedregel ikke. Jeg gjorde det mer før jeg skjønte at tips ofte går i en fellespott som deles, før hadde jeg en illusjon om at jeg kunne tipse en særdeles hyggelig servitør for eksempel. Og hvis jeg er ute på et sted med spesielt bra mat, er det som regel en spesielt bra pris sett fra restauranten sin side også. Men hvis atmosfæren, servicen, maten og stedet har gjort det til en spesiell opplevelse, tipser jeg. Og da tipser jeg godt. Jeg tipser ikke hvis jeg har stått i kø for bord, ventet en halv evighet på å få bestille, maten er midt på treet og man gir opp tanken på dessert fordi det ikke kommer noen forbi og spør, men man ender opp med å betale ved disken fordi det tar eviglang tid. Det synes jeg er en ganske vanlig opplevelse når jeg spiser ute dessverre.
__________________
Storebror 2002 - Toern 2003 - Plutt 2009 - Mikro 2012
|