Vis enkelt innlegg
Gammel 23-07-09, 11:19   #20
Retz
Slim på hovednerven
 
Retz sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Rogaland
Innlegg: 4.762
Retz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de flesteRetz er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Tour de France!

Opprinnelig lagt inn av Nebbia, her.

Man behøver ikke mangle tiltro til storebror Schleck for å tippe at han taper mye i dag. Han er generelt dårligere enn Andy på tempo, og ligger bak i sammendraget. Dessuten er han en litt dårligere klatrer. Jeg tror Fränk Schleck ofrer seg for lillebror for å kunne hjelpe ham til en pallplass opp Mont Ventoux. Der vil han trenge friske bein, og da er det bare tull å kjøre som en idiot idag, når han allikevel vil tape et par minutter. Som takk fikk Fränk lov til å vinne i går.

Det største spenningsmomentet er hvor mye Armstrong klarer å ta inn på Andy Schleck. Han trenger nok å vise god gammel TT-form for å få et forsprang til Mont Ventoux.

Per i dag ligger Fränk på en meget bra 3. plass, men dette er nok høyst midlertidig. En utrolig prestasjon av Fränk i går tatt i betraktning av at han fremdeles sliter med et kne.

For min del er det største spenningsmomentet hvor Armstrong havner i sammendraget. Om han fremdeles tenker vinnersjanser. Han er riktignok nesten 4 minutter etter Contador, men jeg tror aldri den mannen gir opp. Og jeg tror Contador tenkte litt i samme baner på gårsdagens etappe. Han stakk ikke for å teste ut Schleck-gutta, han stakk for å øke avstanden til Armstrong. Og til Klöden, men først og fremst til Armstrong. Vi så jo han snakka med Klöden noen minutter før han stakk i går, og Klöden svarte med å riste på hodet. Selvsagt kan det være at han på det tidspunktet spurte om noe helt annet eller at han vinklet spørsmålet på en sånn måte at hoderystinga kunne tolkes annerledes, men jeg tror det ikke. Og så er det helt tilforlatelig å kunne avskrive det hele som en misforståelse i ettertid. Språkproblemer. Og hvorfor skulle han ikke stikke? Han er heftig forbanna på hele opplegget rundt lances comeback, han føler seg sviktet og han har ikke mye å tape på det, kanskje en - forståelig nok - motvillig Klöden til å hjlepe seg opp Mt. Ventoux. Men igjen, Contador har trolig styrke nok til å mestre Ventoux alene.

Retz er ikke aktiv   Svar med sitat