Sv: Biscotti
Mandelbiscotti (ca 35 stk)
2 egg
2 dl rørsukker (eller 1,5 dl honning)
0,5 dl rapsolje
0,5 dl kesam 1%
1 vaniljestang (evt 2 ts vaniljesukker)
1 ss brennevin eller juice
2 dl mandler (1,5 dl males, resten finhakkes)
5 dl fint speltmel
1,5 ts bakepulver
0,5 ts salt
Pisk egg og sukker
Ha i kesam, olje, korn fra vaniljestangen og brennevin, rør godt om
Ha i mandler og resten av det tørre. Rør til det blir en jevn deig.
Form deigen til en pølse og ha den på en bakeplate, klapp den litt flat
Stekes ca 25 minutter ved 150 grader
Ta ut brettet og skjær kakene på skrå i 3-4 cm lange biter
Sett dem i ovnen igjen og la steke 5-10 minutter til.
__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort!
|