Sv: Har dere hermetikk for to ukers forbruk i kjelleren?
Opprinnelig lagt inn av Chanett, her.
1 bx mandariner
2 bx tomatpure
3 bx tomater
1 bx sopp
2 bx mais
1 bx bambusskudd
2 bx ananas
I tillegg har vi ett fenalår og fryseren full i mat som jeg selvsagt steiker på grillen eller gasskomfyren om strømmen går. Også oppbevarer vi det slik de gjorde før i verden. Kaldt i kjelleren.
Vi har spist opp dette, men i forrige uke talte jeg det som lå i fryseren. 
600 g blåbær
200 g bringebær
1 kg jordbær 600 g rips
rips og jordbærsyltetøy
hylleblomstsaft
2 kg wokblanding
litt rosenkål
2 kg blomkål og brokkoliblanding
2,3 kg laksefilet
1 lammelår (ca 3 kg)
1 l rød saus
ukjent antall liter vaffelrøre
10 grove hamburgerbrød
100 g frossen løk
1 kg karbonadedeig
1 pk Prior kjøttboller
800 g kyllingfilet
1 brød
4 rundstykker
sild av ymse slag (insjinørens domene)
grytekjøtt (okse) ca 1 kilo
3 små aure (passer godt til fiskesuppe)
8 lammekoteletter
2 bokser kraft til gryterett
1,2 kg kyllingkjøttdeig
1 pizzahorn
fårikålkjøtt til to store gryter
røykelaks
2 kilos aure
kjøtt til å koke kraft av
minst 3 kilo tørrfisk
lange til en middag
torsk til en middag
krydderurter av ymse slag
I tillegg har vi fått en stor bærepose med fisk av svigers denne helga. Vi kan virkelig leve ei god stund på dette.
|