Jeg laget dem i går, og de ble snaddergode! De er jo ikke så lette å få PENE da, ser mer ut som sånne danske sjoko-skilpadder. Men gode var de, for å si det mildt. Bilder av skilpaddene nederst i tråden. SARAH BERNHARD (oppskrift fra Guniss) 250 gr. mandler, 3 1/2 dl. melis, 3 eggehviter Fyll: 200 gr. smør 3 dl. melis 3 eggeplommer 1 pl. revet sjokolade Glasur: 2 pl. sjokolade, 2 ss. smeltet delfiafett (jeg brukte ca. 70-80 gram), smeltet den i en kjele og la sjokoladen i biter nedi og lot det smelte før jeg rørte godt). Pisk eggehviter stive. Tilsett melis og mandler. Legg på brett med teskje. Stek i ca 5-10 min på 180 grader. Rør smør og melis hvitt. Tilsett egg og sjokolade. Ha dette på bunnene som er stekt og avkjølt. Sett det kaldt en stund, til kremen er stiv. Dypp de så i glasuren.