Vis enkelt innlegg
Gammel 17-10-08, 08:40   #9
Pamina
Kaldt hode, varmt hjerte!
 
Pamina sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 9.151
Blogginnlegg: 70
Pamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt avPamina har mye å være stolt av
Standard

Sv: Andebryst - hvordan tilbereder jeg det?

Fantastisk tilbehør til and, stekt på Mandarin vis.

Bakt endive og parmesan

bruk tre til fire endiver, surr disse i pannen i smør til de er myke og lett brune og ha over litt pepper.

Legg den ferdigstekte endiven i en ildfast form. Dekk bunnen, strø deretter over revet parmesan, legg et nytt lag endive og parmesan over der igjen til du har burkt opp endiven. Sett i stekeovenen til parmesanen er smeltet og har fått litt farge.

Det smaker utrolig godt til and.

__________________
Pamina & Snuppa, 23. juli 05, Brodern, 23. august 08
Et hus uten bøker er som et legeme uten sjel. (Marcus Tullius Cicero)
Pamina er ikke aktiv   Svar med sitat