Sv: Andebryst - hvordan tilbereder jeg det?
Hei
Jeg ville brukt samme metode som jeg gjør ved kalkunbryst.
1. Tin alltid i kjøleskap beregn ca 2 døgn - det er alltid bedre å tilberede / ovnssteke halvtint kjøtt en kjøtt som er tint på kjøkkenbenken.
2. Svi av rystene i stekepanne - for å lukke porene slik at mest mulig av saftigheten holder seg inne i kjøttet.
3. Krydre med salt, pepper, ønskete urter mm.
4. pakk inn i aluminiumsfolie gjerne sammen med frukt / grønnsaker / urter / tørket frukt / innsurret i bacon mm. det er bare fantasien som setter grenser
5. stek i ovn på ca 160 grader i 20 - 30 minutter, bruk steketermometer ferdig ved ca 70 - 80 grader, la hvile i ca 15 min. kutt opp i halvtynne skiver og server.
For andre ideer bruk www.artoftaste.no
Lykke til. 
|