Vis enkelt innlegg
Gammel 17-10-08, 01:49   #3
Dinochef
Aktiv
 
Dinochef sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2008
Innlegg: 161
Dinochef er litt kulDinochef er litt kul
Standard

Sv: Andebryst - hvordan tilbereder jeg det?

Hei
Jeg ville brukt samme metode som jeg gjør ved kalkunbryst.

1. Tin alltid i kjøleskap beregn ca 2 døgn - det er alltid bedre å tilberede / ovnssteke halvtint kjøtt en kjøtt som er tint på kjøkkenbenken.

2. Svi av rystene i stekepanne - for å lukke porene slik at mest mulig av saftigheten holder seg inne i kjøttet.

3. Krydre med salt, pepper, ønskete urter mm.

4. pakk inn i aluminiumsfolie gjerne sammen med frukt / grønnsaker / urter / tørket frukt / innsurret i bacon mm. det er bare fantasien som setter grenser

5. stek i ovn på ca 160 grader i 20 - 30 minutter, bruk steketermometer ferdig ved ca 70 - 80 grader, la hvile i ca 15 min. kutt opp i halvtynne skiver og server.

For andre ideer bruk www.artoftaste.no

Lykke til.

Dinochef er ikke aktiv   Svar med sitat