I dag prøver vi denne: ovnsbakt kylling med feta
Ovnsbakt kyllingfilet med feta og soltørket tomat
Antall porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk kyllingfilet
100 g soltørket tomat
1 glass fetaost
2 sjalottløk
1 potte basilikum
1 hvitløk
2 dl kyllingbuljong (utblandet)
2 dl basmatiris
1 sitron
Fremgangsmåte:
Del opp tomatene, sjalottløken og hvitløk i små biter. Legg grønnsakene i en ildfast form. Legg kyllingen oppå, og ha fetost og basilikum på toppen. Hell kllingbuljongen i formen.
Ha i ovnen i ca. 20 min. ved 180 grader.
Kok risen som angitt på pakken, press saften av en halv sitron over før servering.
Serveringstips:
Prøv med forskjellige typer ost, gjerne parmesan, cheddar eller en blåmuggost. Eller hva med blanding av flere typer ost? Som saus kan du ta et beger med rømme og blande med et par spiseskjeer grov sennep, og ha i resten av basilikumen.
__________________
Gutta (02) og Lillesøster (06)
|