Vis enkelt innlegg
Gammel 06-10-08, 14:48   #13
mrc
Bør lage seg en tittel selv
 
mrc sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Foran pc-en
Innlegg: 5.480
mrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt likt
Standard

Sv: Bil til ca 50 000

Opprinnelig lagt inn av Elinblu, her.

Ja, det er et godt råd. Vi tok en brukt Toyota som vi hadde prøvekjørt med på NAF-test en gang, og det viste seg at den var nesten helt rustet i stykker.

Toyota ser ikke ut til å ha fått helt bukt med alvorlige rustproblemer. På Yaris gjør de nå et grep ettersom bilene ikke har taklet nordisk klima overhode. Forrige generasjon Avensis har kommet ut som av de dårligste bilene fra slutten av 90-tallet/tidlig 2000-tall i en del større rustundersøkelser, bl.a. fra Svensk Korresjonsinstitutt. Hvorvidt nye Avensis klarer seg bedre gjenstår vel litt å se, men strengt tatt ikke så lovende med tanke på problemene med nyere Yaris. Spesielt med at det saltes mer og mer på veiene kan man være skeptisk til biler som lett ruster, men samtidig er det rust hos en del Toyota-modeller som har startet innenfra pga. fuktproblemer.

mrc er ikke aktiv   Svar med sitat