Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-08, 10:53   #6
Fersken
Tatt på
 
Fersken sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Andre etasje
Innlegg: 8.713
Blogginnlegg: 127
Fersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Brun saus tråd

Nå er jeg ingen ekspert på brun saus, men har observert min mor i mange år. Til stek så bruk med fordel silt stekesjy som jevner. Det setter en veldig fin spiss på sausen og så kommer den garantert til å passe i smak.

Av og til hiver hun en klatt brunost oppi eller en dæsj tomatpurre, alt etter hvilken smak hun vil ha til pølsene/kjøttkakene/fiskekakene osv. Finhakket løk blir også brukt av og til som jeg vet om. Ellers er det omtrent å ta hva man har for hånden.

__________________
Pie (2007) og Gut (2010)
Fersken er ikke aktiv   Svar med sitat