Vis enkelt innlegg
Gammel 02-09-08, 16:57   #14
Mirasol
En Som Trener
 
Mirasol sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Innlegg: 6.158
Blogginnlegg: 12
Mirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de flesteMirasol er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Chocolate Cream Cheese Brownies

Opprinnelig lagt inn av Iset, her.

Ostemassen synker ikke ned om den ikke blir for tynn. Min får konsistens som en tykk vaniljekrem. Jeg bruker ikke lenger mikser, men en sånn Tupperware-dings som visper, hakker osv (man kan jo feks. røre for hånd), da blir ikke massen kjørt så "hardt" og blir mye mer luftig.

Jeg får altså BEST resultat når ostemassen er tykk, jeg har i bare mørk sjokolade og når jeg ikke pisker eggedosis. Ja, og så steker jeg den litt lenger, for jeg synes den blir litt vel rå ellers.

Men blir din sånn Brownies-seig?

__________________
Storebror-02, Mellomsøster-05, Lillesøster-08
Mirasol er ikke aktiv   Svar med sitat