Sv: Gir vi ungene våre "kakedeig"?
Jeg styrer unna all beriket mat, til store og små, for jeg vil ha kontroll over hva vi har i oss. Når det er tilsatt jern, A og D-vitaminer over hele fjøla, så blir det for mye når man tar tran, spiser olivenolje, makrell i tomat, leverpostei, gulrøtter osv. Jeg tror ikke beriket mat er for "sånne som oss", som får i oss alt fra kilden og spiser sammensatt og sunt.
I grøten hadde vi kaldpresset rapsolje, raspet eple, hvis eplet var surt; bittelitt brunt sukker og MM/MME.
Senere ble det grove skiver med leverpostei, makrell i tomat, gulost og brunost og helt vanlig middagsmat, men uten salt, og kanskje utspedd med usaltet kraft (heimelaga frosset ned i terninger) eller MM/MME moset med stavmikser.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
|