Vis enkelt innlegg
Gammel 22-08-08, 13:38   #56
Elias
Superaktiv
 
Elias sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Innlegg: 317
Elias er populærElias er populærElias er populærElias er populær
Standard

Sv: Norsk hest tatt i doping - OL (Bt.no)

Opprinnelig lagt inn av alfaCharlie, her.

Jeg merker meg at du har et usedvanlig mye mer idyllisk syn på hestesporten enn meg, Elias.
Jeg er pro-hest og har allerede dytta 50 % av barna opp på hesteryggen ved flere anledninger, (ok, ponnyryggen), men trenger ikke leke av den grunn. Det er MASSE juks i sprangridning. Masse doping av hester, ikke spesielt empatiske måter å få dyrene til å hoppe høyest mulig på, et ekstremt konkurransemiljø og ikke minst veeeldig høye pengepremier på høyt nivå.
At det tilfeldigvis er en nordmann som er busta denne gangen, hva har det med saken å gjøre? Det er jo tydelig at noe muffens har skjedd, og rett nå heller fokus på å renske idretten enn å synes så forferdelig synd på en som er en stor del av gamet og vet hva det dreier seg om.

Ja, OK......jeg er sikkert litt farget av å ha blitt så til de grader imponert over de folka der. Så kanskje jeg ser litt rosenrødt på det.
Jeg vet at der er juks, men når det norkse sprangryttermiljøet er såpass lite så er det vel slik at man håper og tror best om sine egne, nesten på samme måten som man tror best om sine egne barn....hehe.

Og joda. jeg ser nok idyllisk på hestesporten. Jeg kjenner nok best til litt andre sider av den enn sprangridning, og jeg har erfart hva et godt miljø blant hester kan gjøre med f.eks. vanskeligstilt ungdom og andre som sliter. Hos hesten kan man finne en ro som smitter over på oss mennesker, og det er det mange som trenger.
Det er kanskje derfor jeg er ganske lei meg for det negative fokus som nå er blitt mot hestesport. Det liker jeg ikke. Og jeg er redd det vil få konsekvenser for hesteinteressen også...faktisk.

Og jeg kan ikke noe for det: Jeg nekter fortsatt å tro at de har gjort noe ulovlig bevisst. I hvertfall ikke Tony Andre Hansen.

Elias er ikke aktiv   Svar med sitat