Sv: Middagsstafett MED oppskrifter
Tirsdag:
Kylling i karri: (Denne var veldig god, og gikk raskt å lage)
4 kyllingfileter
2 t-skjeer karri (evt. mer/mindre, etter smak og karritype)
1 løk
2 purre
200 g sjampinjong
150 g spinat
2 dl melk
1 t-skje maizena
naturellyoghurt
(salt og pepper)
Fres ca 2 t-skjeer karri i tørr panne, pass på at det ikke svir seg. Ha i litt smør/olje, en løk, to purre og sjampinjonger, alt hakket i biter.
Ha så i litt vann og fire kyllingfileter i biter. Kok en stund, ha i spinat, 2 dl melk med 1 t-skje maizena, og til slutt evt. litt naturellyoghurt.
Serveres sammen med fullkornspasta penne.
Onsdag:
Sesamkylling (denne var også god, men av en eller annen grunn brukte jeg fryktelig lang tid på å lage den):
4 kyllinglår (jeg brukte kyllingfileter)
1 eggehvite
sesamfrø
Pisk en eggehvite og vend kyllingfiletene i, vend dem så i sesamfrø og stek dem på panne, 3-4 minutter på hver side. Legg dem så i ildfast form og stek i ovnen, 190 grader i 20 minutter.
Jeg serverte med hjemmelaget potetmos (kok poteter i biter, når ferdig: bland sammen med litt olje eller smør, finhakket persille, salt og pepper.)
Salat ved siden av (crispy, ruccola, paprika, agurk, tomat), lime og korianderdressing.
|