Tråd: Reborndukker
Vis enkelt innlegg
Gammel 26-05-08, 13:42   #16
Skilpadda
flisespikker
 
Skilpadda sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 35.204
Blogginnlegg: 673
Skilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Reborndukker

Opprinnelig lagt inn av Møøse, her.

Det er så. Eg delte aldri sonen min si (kortvarige, heldigvis) interesse for Bay Blade eller kva det no var det heitte, desse bråkete snurregreiene som var så in for nokre år sidan. Men ei skremmande, ekkel, tung dokke av dårleg leikekvalitet til kr 3000 hadde eg ikkje vurdert. Definitivt ikkje.

Nei altså, den ville naturligvis bli vurdert på lik linje med andre ting som kostet like mye og hadde like god kvalitet, og ville neppe blitt kjøpt. Men grunnen ville ikke være at jeg ikke likte den.

__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
Skilpadda er ikke aktiv   Svar med sitat